Сторінки

Сторінки

22 березня 2022

Загальнонаціональна хвилина мовчання

 Давайте помовчимо! Прислухаємося до тиші! Згадаємо всіх тих, хто там залишився!


13 березня 2022

Важливо!

 Шановні учні, батьки, педагоги!

Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України, в області з 14 березня, після двотижневих канікул,  за погодженням Кіровоградської обласної військової адміністрації, відновлюється освітній процес. Враховуючи воєнний стан, повідомляємо вам, що з 14 березня 2022 року в Оникіївському ліцеї Мар'янівської сільської ради Новоукраїнського району навчання буде проходити в дистанційній формі для учнів 1-11 класів!

Розуміємо, що через психологічний стан, важко розпочинати процес навчання, але ми повинні допомогти дітям зрозуміти, що вони  не покинуті. Нашим дітям потрібне спілкування з друзями і вчителем.

Наголошуємо, що сигнал тривоги є обов’язковим до виконання як для учня, так і для вчителя! 

Разом - ми сильніші! Все буде Україна!   

Всеукраїнський розклад для учнів

Міністерство освіти і науки України спільно з компанією Google Україна створили Всеукраїнський онлайн розклад для учнів 1-11 класів. Уже цього понеділка, 14 березня освітній процес у більшості регіонів буде відновлений. Він буде проходити з використанням технологій дистанційного навчання. 
Ознайомитися із розкладом можна ТУТ

11 березня 2022

ДПА та ЗНО у 2021-2022 навчальному році

Увага!!! ЗМІНИ!!!

 Учнів, які цього року завершують здобуття початкової (4-ті класи) та базової загальної середньої (9-ті класи) освіти, звільнено від проходження державної підсумкової атестації. Детальніше ТУТ

Щодо ЗНО та ДПА в старшій школі. ТУТ