07 червня 2016

Іще один травень... останній дзвінок в Оникіївській школі

Іще один травень. Для того, хто хоч якось причетний до школи, це слово багато чого означає. Хвилювання, полегшення, радість, ностальгія, обійми, квіти, іспити, дзвінок… А ще, попри всі закони природи, це пора збирання плодів. Так би мовити, жнива для освітян, бо ж підводяться підсумки всього навчального року.
Так, 27 травня традиційно в день Останнього дзвінка в Оникіївській ЗШ І-ІІІ лунали теплі слова, звучали пісні, а ще підводились підсумки участі дітей у різних видах конкурсів, спортивних змагань, предметних олімпіадах. Приємно, що маємо гарну підтримку в таких питаннях з боку наших постійних спонсорів, які зацікавлені у розвитку освіти в сільській школі.
Уже досить довгий час в кінці навчального року 5 кращих учнів школи отримують грошову винагороду за власні досягнення від Вишневського Анатолія Миколайовича, директора СТОВ «Побєда». Це помітно стимулює та підбадьорює дітей до плідної праці. Але цього травня свято в учнів було подвійне. До такої доброчинності долучився ще і керівник місцевого ФГ «Грозан» - Грозан Володимир Іванович, виділивши значну суму для преміювання тих учнів, які досягли певних результатів у навчанні, спорті, житті школи. Завдяки цій допомозі, адміністрація школи змогла нагородити аж   19   дітей.  Найактивніші змогли потрапити у кілька номінацій одночасно, отримавши за свої старання не одну сотню. До речі, найбільша винагорода складає аж 750 гривень!
Крім цього, маємо ще подарунки. Для 10 класу, який уже четвертий рік поспіль виборює перемогу шкільного конкурсу «Клас року», керівник ФГ «Малюга», Малюга Олександра Іванівна, та знову ж таки керівник ФГ «Грозан»,  Грозан Володимир Іванович, стали меценатими, забезпечивши їм паливом поїздку-екскурсію на Чернечу гору.
В таких випадках хочеться сказати просте щире спасибі тим людям, які завжди підтримують нові ідеї, з розумінням ставляться до дитячих проблем, ніколи не відмовляють у допомозі, здатні несподіваними приємними сюрпризами запалити дитячі очі. Саме в такі моменти душа сповнюється надією на краще майбутнє.

                                          Луньова Н.В., класний керівник 10 класу

На фото: Учень року 2015-2016 серед учнів 9-11 класів - Москальов Євгеній
     Учень року 2015-2016 серед учнів 5-8 класів - Бікі Єлизавета
            Учень року 2015-2016 серед учнів 1-4 класів - Балашова Марина


 
Щасливі та веселі одинадцятикласники, які почули свій останній дзвінок у стінах рідної Оникіївської школи...

Немає коментарів:

Дописати коментар