17 листопада 2016

Ми всі різні,але ми всі рівні!



У 1996 році Генеральна Асамблея ООН запропонувала державам-членам щорічно 16 листопада відзначати Міжнародний день, присвячений терпимості (англ. International Day for Tolerance). Роком раніше, 16 листопада 1995 року, держави-члени ЮНЕСКО прийняли Декларацію принципів терпимості.Як заявлено в Декларації принципів толерантності "толерантність – це те, що робить можливим досягнення миру та веде від культури війни до культури миру".
Принципи толерантності як основні права і свободи закріплені в законних актах і проголошені в міжнародних деклараціях. Базовий документ – Загальна декларація прав людини, а також Міжнародний пакт про цивільні і політичні права, Міжнародний пакт про економічні, соціальні і культурні права.
В Оникіївській школі долучилися до відзначення цього дня акцією «Створи свою квітку толерантності». Учні 5-11 класів протягом дня повинні були виготовити символ толерантності – квітку, де зазначали риси толерантної людини. Учні справились із задачею швидко, креативно та творчо. Окрім того, була створена виставка літератури, де кожен зміг ознайомитись із толерантністю в світі книги.

10 клас
11 клас
5 клас
8 клас
9 клас
7 клас

Немає коментарів:

Дописати коментар