03 листопада 2020

День Захисника України

 

Традиційно, До Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня української повстанської армії (УПА), Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у сучасної молоді, у нашому навчальному закладі проводиться загальношкільне свято. 

 

Проте цього року, з урахуванням епідеміологічної ситуації , разом з учнівським самоврядуванням ми обрали іншу форму проведення – «Відвідай станцію». Всього станцій було три – творча, інформаційна,  та спортивна. Напередодні, класні колективи займались виготовленням шкільних газет. Кожен клас отримав завдання висвітлити Свято 14 жовтня: Покрова, Козацтво, УПА та Захисники України. Безпосередньо 13 жовтня відбулась презентація робіт.

 

Разом з тим, протягом дня в школі, на перервах працював «кінозал», де кожен охочий міг познайомитись з історією свята, послухати козацькі пісні та переглянути основні події незалежності України.

 

 

Наприкінці вересня- на початку жовтня у школі були проведені спортивні змагання до Дня Захисника України, які включали у себе змагання у формі «Cool games» між учнями 5-11 класів. 


 



Немає коментарів:

Дописати коментар