19 лютого 2021

"Тиждень кібербезпеки "

      Протягом 9-17 лютого 2021 року, в Оникіївському ліцеї Мар’янівської сільської ради проходили заходи в рамках "Тижня кібербезпеки". Класні керівники  проводили години спілкування, бесіди з учнями про можливі ризики в мережі Інтернет та як уникнути булінгу з використанням інформаційно-комунікаційних технологій.
    Варто зауважити, що за даними світового огляду впливу пандемії коронавірусу,  в період карантину діти стали проводити на 80% більше часу "онлайн", разом з цим підвищились звернення щодо випадків булінгу з використанням інформаційно-комунікаційних технологій. З огляду на це, на виконання листа Уповноваженого Президента України з прав дитини від 08.02.2021 № 15/3-07/192 щодо використання у освітньому процесі серії уроків націлених на захист дітей в цифровому середовищі, учні ліцею, разом з учителем Переверзою Оленою Миколаївною, 17 лютого стали учасниками онлайн-уроків присвячених  захисту дітей в цифровому середовищі. 
   Події останніх днів свідчать про негайну необхідність запровадження інформаційно-просвітницьких заходів для захисту дітей в цифровому середовищі, формуючи в них обізнаність про наявні ризики, а відповідно – і стійкість до них.
Будьмо уважними до своїх дітей та їх захоплень!
 
Детальніше тисни нижче






 

Немає коментарів:

Дописати коментар