10 вересня 2015

Першовересневе свято



1 вересня як вся Україна так і наша школа святкувала  Перший дзвоник. Це свято для всіх учнів, але найбільше – для першокласників, а їх до нашої  школи завітало 20 .
 Цьогорічний перший дзвоник був найбільш патріотичним. Урочиста подія тривала годину. За цей час ми двічі заспівали гімн,поклали квіти до меморіалу загиблих воїнів у Другій Світовій війні, вшанували загиблих солдатів  на сході України хвилиною мовчання.
Дух українського Першого дзвоника ми намагалися підтримати завдяки вишиванкам, а це означає, що для дітей, батьків, вчителів та присутніх Україна – понад усе. Ці традиції нас згуртовують. Директор школи  Ніколаєнко В. Г. побажав усій шкільній родині здоров'я, щастя, впевненого шляху до знань.  Атмосферу святковості підкреслювали  обійми, поцілунки, потиски рук та багато квітів від учнів для гостей і  педагогів.
1-е вересня відсвяткували із піснями, танцями, віршами про школу та традиційним першим дзвоником. Шкільна лінійка першого вересня відкрила нам новий навчальний рік. Попереду шкільні будні. Якими вони будуть, ми вам обов'язково розповімо.

Немає коментарів:

Дописати коментар