17 вересня 2015

Олімпійський день в школі



Спорт – це сила, грація, краса, наполегливість!
Олімпійський рух поширює у світі ідеї здорового способу життя, розвиток фізичної культури та спорту, сприяє налагодженню дружніх стосунків між народами та континентами. З 7 по 11 вересня в нашій школі проходив олімпійський тиждень.    
Він присвячувався здобуткам українських спортсменів та вихованню підростаючої олімпійської молоді. Учні школи отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху. Олімпійський тиждень розпочався лінійкою «Здорові діти – здорова нація». В рамках тижня був проведений Олімпійський урок на тему «Діти – олімпійська надія України», а також  проведені різноманітні спортивні змагання та ігри, а саме:
У змаганнях взяли участь 153 учня та 12 викладачів.
Проведено :       Біг 30 м, Біг 200 м – 5 – 6 класи
                               Біг 60 м, 400 м – 7 – 8 класи
                                Біг 100 м, 800 м – 9 – 11 класи      
Були веселі старти серед молодших школярів метання гранати в ціль, крос, футбольний матч, стрибки в довжину, волейбол, перетягування канату, жонглювання, турнір по міні-футболу та пляжному волейболу, конкурс плакатів, вікторина на олімпійську тематику.
«Ми намагаємося заохотити якомога більше дітей до занять фізичною культурою і спортом, щоб вони відмовлялися від шкідливих звичок».






Немає коментарів:

Дописати коментар