30 жовтня 2015

Про відзначення Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників



В школі були проведені тематичні години спілкування «В їх житті була війна» , «А памʼять священна», літературна подорож «Дорогами війни»,  «Солдати війни» .  Учні 6 класу провели класну годину на тему «В житті завжди є місце подвигу». Тут більше говорили про учасників  АТО. 

Наш односельчанин Рейнгардт Микола Іванович, він же і опікун учениці 6 класу Рейнгардт Діани Олександрівни, на даний час перебуває в АТО. На кілька днів він приїхав додому з прапором, який передали його товариші  для Оникіївської школи. На цьому прапорі найщиріші побажання Миколі Івановичу від товаришів.
У 7 класі була година спілкування на тему «Друга Світова війна в історії вулиць нашого села». Діти розповідали про ветеранів війни, які проживали на їхній вулиці.
З учнями 5 класу проведена бесіда на тему «Кіровоградщина в роки війни»
 Провели загальношкільну лінійку на тему «А памʼять священна…», де діти розповіли про хід подій по визволенню України від німецько – фашистських загарбників
Пам’ять… Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих фронтових фотографій, з тих речей, які зберігають колишні фронтовики, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці історії перемоги над фашизмом. Хвилиною мовчання вшанували ми пам’ять загиблих. А ми, молоде покоління, про їхні бойові подвиги, їхнє воєнне життя можемо сьогодні дізнатися тільки з їхніх розповідей, кінофільмів, творів художньої літератури.
Сьогодні ми маємо низько вклонитися поколінню, яке носить статус війни. Багато з них не дожили до цього дня, а 2 учасники війни перебувають у немічному стані, тому ми поздоровили  ветеранів війни з цим святом вітальними листівками, які передали їхнім рідним.

Немає коментарів:

Дописати коментар